7 Adımda Makyaj

|


makyaj

1. Fondöten: Makyaja fondötenle başlayın. Cilt tipinize uygun fondöteni bulmak için elinizin dışına uygulayarak renk uyumunu görebilirsiniz. Krem fondötenler tercih ederseniz daha doğal bir görünüm elde edersiniz.

2. Pudra: Fondötenin üstüne pudra uygulayacaksanız mutlaka fırça kullanmalısınız. Fondöten sürmeden pudra uygularken süngerler tercih edilebilir. Pudranın saydam olmasına dikkat edin.

3. Far: Uygulayacağınız farın bir ton koyusunu göz kapağının dış kısmına doğru sürerseniz daha etkili bir sonuç elde edersiniz. Daha sonra içten ortaya doğru istediğiniz bir farı uygulayabilirsiniz.

4. Eyeliner sürerken mutlaka dirseklerinizi bir yere dayamalısınız. Göz kapağının dışından içe doğru eyeliner uygulamak daha basittir. Çizgi kalınlığını abartmamaya özen gösterin.

5. Rimel: Rimeli kirpik diplerinden uçlara doğru tek seferde sürün. İkinci kez tekrar kirpik diplerinden sürmeye başlarsanız topaklanmalar olabilir.

6. Allık: Allık sürerken gülümseyerek elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarın. En yüksek noktadan başlayarak dairesel hareketlerle şakaklara doğru allığı uygulayın. Koyu tenli olanlar şeftali tonlarını, açık tenliler ise pembe tonlarını tercih edebilir.

7. Ruj: Doğal renklerde bir ruj sürüp üzerine parlatıcı uygularsanız hoş bir görünüm elde edersiniz. Parlatıcıyı dudağınızın sadece ortasına sürerseniz dudaklarınız daha dolgun görünecektir.

0 kişi bi' şey demiş.:

Yorum Gönder

Benzer başlıklar





Beni Koruyun